Tervetuloa Siulan 70-vuotisjuhlille!

Vuonna 1950 perustettiin kunniakas ainejärjestömme Siula ry. Nyt on aika juhlia 70 vuotta täyttävää Siulaa, ja kutsummekin kaikki juhlimaan järjestömme taivalta 29.2.2020 Hotel Rantapuistoon (Furuborginkatu 3).

Juhlatilaisuus alkaa klo 17 cocktail-tilaisuudella ja tervehdysten vastaanotolla. Pöytäosuuteen siirrytään klo 18. Sen aikana juhlavieraat pääsevät nauttimaan kolmen ruokalajin illallisesta sekä tietenkin puheista, laulusta ja akateemisesta juhlatunnelmasta. Pöytäosuuden jälkeen siirrymme yhteisellä tilausajolla jatkamaan juhlaa Uuden ylioppilastalon Alina-saliin.

Pukukoodi on juhlapuku akateemisin kunnia- ja arvomerkein.

Ateriakortin hinta on Siulan jäsenmaksun maksaneille opiskelijoille 70 euroa, muille opiskelijoille 80 euroa ja muille 90 euroa. Voit myös halutessasi ostaa kannatusmaksullisen kortin, jonka hinta on vähintään 100 euroa. Kannatusmaksu käytetään Siulan toiminnan edistämiseen.

Ilmoittautuminen vuosijuhlille alkaa 2.1.2020 klo 10. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen julkaistaan tuolloin Facebook-tapahtumassa ja Siulan sähköpostilistalla. Mikäli et ole näitä kausia tavoitettavissa, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi myös suoraan sähköpostivastaava Anniina Leskiselle (etunimi.sukunimi@helsinki.fi) linkin välittämistä varten.

 

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/996536434044913/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s