COVID-19-asiaa

Siula on kaikkien HYY:n piirissä toimivien järjestöjen tavoin saanut suosituksen välttää kaikkien juhla- ja virkistystapahtumien järjestämistä koronavirustilanteen takia. Näin ollen lähitulevaisuuteen suunniteltuja tapahtumia saatetaan perua lyhyelläkin varoitusajalla. Tapahtuman mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan Facebook-tapahtumassa, sähköpostilistalla ja Siulan nettisivujen kalenterissa. Peruuntuvan tapahtuman tapahtumamaksua ei tietenkään tarvitse maksaa. Sairaana tai flunssaoireisena Siulan tapahtumiin tai pienempiin kokouksiin osallistuminen on ehdottomasti kielletty.

Olemme pahoillamme tilanteesta, ja seuraamme tiedotusta ja ohjeistuksia tarkasti, ja ilmoitamme heti, jos ja kun tilanne muuttuu suuntaan tai toiseen. Peskää kädet, älkää panikoiko, ja nukkukaa pitkään, jos luennot on peruttu.

 

Päivitys 13.3.: Siulan tulevat SugriDisko-sitsit on päätetty perua koronavirustilanteen vuoksi. Myös Joensuussa järjestettävä Osmalandia on peruttu. Osman kevätkokouksen ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s