Siulan vapputiedote

Hei siulalaiset ja siulanmieliset!

Vappuviikko on jälleen kerran täällä, mutta poikkeuksellinen aika vaatii myös poikkeuksellista vappua. Vaikka fyysinen kokoontuminen ei tällä hetkellä ole mahdollista, Siula järjestää tällä viikolla muutaman tapahtuman jonkinlaisen vapputunnelman saavuttamiseksi. Tule siis viettämään poikkeusvappua muiden siulalaisten kanssa, jotta sitten myöhemmin voimme yhdessä muistella Habbo-piknikkiä ja Zoom-sitsejä!

Siulan vapun ohjelma näyttää tältä:

tiistaina 28.4. Etä-Kahvilahko ja haalarimerkkien ompelua, sillä kyllähän haalarit täytyy saada priimakuntoon etävapunkin kunniaksi! Ota siis ompelutarvikkeet esille ja tule mukaan klo 16. https://www.facebook.com/events/280097249682637/

keskiviikkona 29.4. Zoom-vappusitsit yhdessä Putkinotkon kanssa. https://www.facebook.com/events/2538534563131494/

torstaina 30.4. Vappuaattona Siula vaihtaa vapaalle, mutta tekemistä löytyy muualta! Siula suosittelee esimerkiksi Humanisticumin Vappubileitä. Torstaina voi myös seurata Mantan lakitusta, sillä Taideyliopiston lakitusvuoro toteutuu tänä vuonna virtuaalitodellisuudessa.

perjantaina 1.5. Perinteinen Ullanlinnan piknik – Habbo Hotellissa! Aloittelemme n. klo 13.00 ja jatkamme hamaan kevätyöhön asti (eli niin kauan kuin intoa riittää). https://www.facebook.com/events/681791575980631/

Lisätiedot Facebook-tapahtumissa. Kysymyksiä Kahvilahkoon ja sitseihin liittyen voi myös tarvittaessa lähettää sähköpostitse vastaavasti Kahvilahkon Iidalle ja sitsitiimin Siirille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s