Syksy ja Siula ovat täällä taas!

Orientaatioviikko on startannut ja myös vanhempien opiskelijoiden on aika orientoitua kohti pian jatkuvia opintoja. Tätä helpottaaksemme julkaisemme syksyn ensimmäisen uutiskirjeen, josta selviää muun muassa Siulan tulevia tapahtumia.

Orientaatioviikon tapahtumista suurin osa on suunnattu vain fukseille, mutta tiedossa on myös yksi tapahtuma kaikille opiskelijoille: Habbo-bileet! Nämä etäjuhlat järjestetään 28.8. alkaen kello 18.00. Tule syksyn ekoihin bileisiin toivottamaan uudet fuksit tervetulleiksi ja tapaamaan opiskelijakavereita! Facebookiin tulee pian tätä koskeva tapahtuma, mistä löytyy kaikki tarvittava info. Jos et vielä(kään) seuraa Siulaa somessa, kannattaa aloittaa viimeistään nyt! Facebookista löydymme ihan vaan nimellä Siula, ja instagramin puolelta nimellä siula_ry.

Orientaatioviikon jälkeen on tiedossa muutama tapahtuma:

3.9. Siulan esittelyilta
Sään ja koronan salliessa Kaisaniemen puistossa, tapahtuma alkaa klo 18.00 ja ohjelmassa on mm. hallituksen esittäytyminen. Jos siis järjestötoiminta yhtään kiinnostaa tai haluat vain tulla katsomaan miltä meno näyttää, tervetuloa!

4.9. Fuksiaiset
Perinteinen rastirata järjestetään tänäkin vuonna Mustikkamaalla. Lisäinfoa tulossa Facebookin puolelle ja sähköpostiin.

Kallion pussikalja/-mehu puistokierros
Vielä määrittelemättömänä ajankohtana lähitulevaisuudessa. Tästä tulossa lisäinfoa piakkoin!

Kahvilahko
Kahvilahko jatkaa toimintaansa Zoomissa. Kahvilahkon vetäjänä toimiva Iina toivottaa kaikki uudet ja vanhat opiskelijat tervetulleiksi näihin rentoihin kahvitteluhetkiin. Ota mukaan kahvilajuomaa oman maun mukaan ja tule juttelemaan niitä näitä! Tapaamisia on vaihtelevasti ja niistä tiedotetaan aina Kahvilahkon omassa FB-ryhmässä. Jos tästä aiheesta tulee kysyttävää, voit laittaa viestiä Iina Kärkkäiselle.

Lopuksi, jos mielessäsi on joku kiva etä- tai ulkotapahtuma, ehdota sitä meille! Ehdotuksia voi laittaa Miina Hentiselle. Kaikenlaisia ehdotuksia otetaan erittäin mielellään vastaan, eikä ehdottaminen velvoita mihinkään, joten lähetä meille villeimmätkin ideasi!

Tsemppiä kaikille alkavaan syksyyn, nähdään tapahtumissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s