Fanituotteet

Siulalla on myynnissä omiaan, Osma ry:n sekä muiden suomen kielen ainejärjestöjen haalarimerkkejä. Siula järjestää haalarimerkkimyyntejä osana Helsingin yliopiston avajaiskarnevaaleja, ennen suuria haalaritapahtumia (esim. vappu) sekä joissain omissa tapahtumissaan. Merkkimyynneistä ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa ja sähköpostitse.

Merkkejä voi tilata myös tällä lomakkeella. Merkit maksavat 3€ ja postikulut 2€, yli kymmenen merkin tilauksissa postikulut ovat 4€. Lomake tarkistetaan aina maanantaisin ja merkit pyritään saamaan postiin saman viikon aikana. Jos herää kysyttävää, voit olla yhteydessä fanituotevastaaviin osoitteessa siulatuotteet@gmail.com.

Merkkien lisäksi Siulalla on myynnissä myös oma laulukirja Suomen lauluopin perusteet. Laulukirjaa voi ostaa yleensä Siulan sitsien yhteydessä.

Mikäli et pääse paikalle merkkimyyntitapahtumaan tai sitseille, mutta haluat silti ostaa fanituotteitamme, ole yhteydessä fanituotevastaavaamme.

HUOM! Uusia fanituote- ja haalarimerkki-ideoita otetaan mielellään vastaan. Jos sinulla on jokin loistava idea liittyen Siulaan tai Siulan edustamiin aloihin, ota rohkeasti yhteyttä fanituotevastaavaan tai hallitukseen.

Siulan omat merkit:

siula-merkki-p

Siula
Perinteinen ainejärjestömerkki, jossa Siulan logo ja perustamisvuosi. Sopii kenen tahansa haalariin, mutta erityisen hyvin se sointuu vihreään.

kielipoliisi-merkki-p

Kielipoliisi
Toinen Siula-klassikko vuosien takaa. Käy haalariin kuin haalariin.

en-opiskele-aikkaa-merkki

En opiskele äikkää
Termejä täsmentävä infomerkki, jossa iloiset värit. Sopii kaikille aloille, sillä kukaan yliopistossa ei opiskele äikkää.

samojedi-merkki

Samojedin paluu
Populaarikulttuurin ja sukukielten tekstienvälisyydellä leikittelevä merkki.

homo-janis-merkki

Hömö-jänis
Yksi Siulan rakastetuimpia merkkejä.

aalio-merkki

Ääliö
Kun haluat brassailla etuvokaaleilla.

siula_kanniseksi_300

Känniseksi (translatiivi)

siula_ryntailla_300

Ryntäillä (frekventatiivi)

poronkusema-merkki

Poronkusema (agenttipartisiippi)

siula_porkkana_300

Porkkana (essiivi)
Sijamuotomies Onnenpyörä-väreissä.

21271158_1353091671406894_8728451053102822171_n

VISKistä viisastuu
Jokaisen fennistin turva

IMG_4365
Youth Against Enään
Enään ei tarvitse kärsiä yksin

HUOM! Myös muiden yhteistyöjärjestöjemme merkkejä saatavilla merkkimyynneistä, yleensä noin kolmen euron hintaan. Tarkka valikoima vaihtelee varastotilanteen mukaan.

Advertisement