Fanituotteet

Siulalla on myynnissä omiaan, Osma ry:n sekä muiden suomen kielen ainejärjestöjen haalarimerkkejä. Siula järjestää haalarimerkkimyyntejä osana Helsingin yliopiston avajaiskarnevaaleja, ennen suuria haalaritapahtumia (esim. vappu) sekä joissain omissa tapahtumissaan. Merkkimyynneistä ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa ja sähköpostitse. Merkkimyyntien lisäksi voit ostaa haalarimerkkejä täyttämällä tämän lomakkeen.

Merkkien lisäksi Siulalla on myynnissä myös oma laulukirja Suomen lauluopin perusteet. Laulukirjasta ollaan ottamassa uutta päivitettyä painosta vuoden 2016 aikana. Laulukirjaa voi ostaa yleensä Siulan sitsien yhteydessä.

Mikäli et pääse paikalle merkkimyyntitapahtumaan tai sitseille eikä merkkien ostaminen edellä mainitun lomakkeen kautta onnistu, mutta haluat silti ostaa fanituotteitamme, ole yhteydessä fanituotevastaavaamme.

HUOM! Uusia fanituote- ja haalarimerkki-ideoita otetaan mielellään vastaan. Jos sinulla on jokin loistava idea liittyen Siulaan tai Siulan edustamiin aloihin, ota rohkeasti yhteyttä fanituotevastaavaan tai hallitukseen.