Jäsenyys

siula-merkki-p

Jäseneksi:
Siulan varsinaisiksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopistossa Siulan aineita opiskelevat henkilöt. Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenlomake Siulan tapahtumien yhteydessä taikka lähettämällä sähköpostia jäsensihteereille (sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@helsinki.fi, ellei toisin mainita). Jäsensihteereiltä voit myös tiedustella jäsenyytesi statusta. Voit liittyä jäseneksi myös täyttämällä jäsenlomakkeen, joka löytyy tämän sivun lopusta.

Kannatusjäsenet:
Siulaan voi liittyä myös kannatusjäseneksi, vaikka ei olisikaan suomen tai sen sukukielten opiskelija. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, mutta toimintaan saa osallistua muiden jäsenten tapaan, ja jäsenedut koskevat myös jäsenmaksun maksaneita kannatusjäseniä. Kannatusjäseneksi liitytään samaan tapaan ja jäsenmaksu on sama kuin varsinaisilla jäsenillä.

Jäsenmaksu:
Jäsenmaksun suuruus on 20 euroa, joka kattaa koko opiskeluajan jäsenyyden. Jäseneksi voi hyvin liittyä ja tapahtumiin osallistua, vaikka ei maksaisi jäsenmaksua. Sen maksaminen kuitenkin kannattaa, sillä jäsenmaksunsa maksaneet siulalaiset saavat tiettyjä jäsenetuuksia sekä Siulan haalarimerkin.

Voit maksaa jäsenmaksun Siulan tilille (Nordea FI69 1745 3000 0706 90 (NDEAFIHH)) viitenumerolla 30300. Mikäli et maksa jäsenmaksua omalta tililtäsi, jätä viite pois ja kerro viestissä, kenen jäsenmaksusta on kyse.

Jäsenedut:
Jäsenetuina siulalaiset saavat alennuksia erilaisista kulttuurikäynneistä ja tapahtumista.  Jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on myös mahdollisuus osallistua Siulan järjestämille matkoille. Jäseneksi kannattaa siis liittyä heti fuksivuoden alkajaisiksi, mutta liittyminen on toki mahdollista missä opintojen vaiheessa tahansa.

Jäsentarrat:
Jäsenmaksun maksettuaan siulalainen saa opiskelijakorttiinsa jäsentarran.

Sähköpostilista:
Siulalla on yleiseen tiedotukseen tarkoitettu sähköpostilista, jonka kautta saa tietoa Siulan tapahtumista ja opiskelijoita koskevia ainelaitosten tiedotuksia. Listalle liittyminen on vapaata ja toimenpiteen voi helposti tehdä itse:

Lähetä osoitteeseen majordomo@helsinki.fi sähköpostiviesti, jossa ensimmäisellä varsinaisella viestirivillä lukee: subscribe siu-la
Otsikkoa ei tarvita. Listalta poistuminen tapahtuu komennolla: unsubscribe siu-la

Advertisement