Kerhotoiminta

Kahvilahko

Pidätkö kahvista sekä mielenkiintoisesta ja hauskasta keskustelusta? Siulan Kahvilakerho (kavereiden kesken Kahvilahko) on rento ja matalan kynnyksen ryhmäytyminen, jossa Siulan jäsenet kokoontuvat erilaisiin kahviloihin nauttimaan herkullisista virvokkeista ja mukavasta yhdessäolosta!

Kahvilahko kokoontuu satunnaisesti, mutta pyritään järjestämään joka toinen viikko. Tieto siitä milloin ja missä Kahvilahko järjestetään ilmoitetaan Siulan sähköpostilistalle. Kaikki ovat tervetulleita!

Kahvilahkon vetäjänä toimii tällä hetkellä Fanny Marttila. Häneen voi olla yhteydessä sähköpostin välityksellä lahkoon liittyvissä kysymyksissä (fanny.a.marttila[at]helsinki.fi).

Psst! Lisää tietoa kahvilahkosta löydät Siulasten arkistosta numeroista 1/15, 3/18, 2/21, 2/22, ja lahkon nykyisen vetäjän haastattelun voit lukea numerosta 4/22!

Läksykerho

Paukkuvatko deadlinet? Täyttyykö sähköpostilaatikkosi kurssitöitä peräänkuuluttavista opettajista? Kaipaatko apua myyttisen prokrastinaatiopedon päihittämiseen? Meillä on sinulle ratkaisu: tule mukaan Siulan läksykerhoon! Läksykerho tarjoaa kannustusta ja vertaistukea loputtomalta tuntuvan läksyvuoren taltuttamiseen,  ja mikä parasta, palkinnoksi tehdystä työstä voit ansaita tarroja! Läksykerho pyrkii kiinnostuksen mukaan kokoontumaan kerran tai pari kuukaudessa, ja kokoontumista saa kernaasti ehdottaa silloin, kun kaipaat lisätsemppiä opintoihin. Seuraa sähköpostilistaa ja Siulan somea pysyäksesi perillä kerhon kokoontumisesta!

Advertisement