Vanhat toimitukset

2020

Vuonna 2020 Siulasia päätoimittivat Marja Salkosuo ja Suvi Seppänen.

2019

Vuonna 2019 Siulasia päätoimittivat Viivi Huttunen ja Anniina Leskinen.

2018

Vuonna 2018 Siulasia päätoimittivat Laura Mykkänen ja Sohvi Tikanmäki.

2017

Vuonna 2017 Siulasia päätoimittivat Netta Laukkanen ja Suvi Vierula. Toimitussihteereinä toimivat Aino Kautsalo, Iina Lehikoinen, Juho Nikko ja Kristiina Ruotsalainen. Taittajana toimi Kallas Lukka. Kuvittamisesta vastasi Mikko Sandström. Verkkotoimittajana toimi Iina Lehikoinen.

2016

Vuonna 2016 Siulasten päätoimittajina toimivat Minna Lehto ja Veera Muhonen. Toimitussihteereinä toimivat Aino Kautsalo, Iina Lehikoinen, Juho Nikko ja Suvi Vierula. Taittamisesta vastasivat Susan Heikkinen ja Kallas Lukka. Kuvittajana toimi Mikko Sandström.

2015

Vuonna 2015 Siulasia päätoimittivat Emilia Hutri ja Veera Tarmo. Toimitussihteereinä toimivat Juho Nikko ja Suvi Vierula. Taittajana jatkoi Riku Erkkilä ja taiton assistenttina Elli Virmasalo. Kuvittamisesta vastasivat Elli Virmasalo ja Emilia Hutri. Verkkotoimittajana jatkoi Anna Hietaneva.

2014

Siulasten toiminta jatkui vähintään yhtä hilpeänä ja monipuolisena kuin edellisinäkin vuosina.
Vuonna 2014 Siulasia päätoimitti Tia Torvinen. Toimituspääsihteerinä toimi Aino Kautsalo, toimitussihteereinä taas Juho Nikko ja Justiina Airas. Taittajana toimi Riku Erkkilä ja taiton assistenttina Elli Virmasalo. Tänä vuonna Siulasilla oli myös ikioma kuvittaja: Elli Virmasalo. Verkkotoimittamisesta vastasi Anna Hietaneva.

Lehti sai myös oman Instagram-sivun!

2013

Siulasten toimitus on luonteeltaan värikäs, vilkas ja kutkuttavan kiinnostava! Mukaan pääset helposti, kunhan vain jaksat kiivetä muutamat portaat sinne missä kulloinkin satumme kokoustamaan. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua eikä paikalle saapuminen vielä velvoita mihinkään.

Vuonna 2013 Siulasia päätoimitti Aino Kautsalo.

2012

Vuonna 2012 Siulasten päätoimittajana toimi Iivari Koutonen. Toimitussihteereiksi valittiin Petra Holm ja Armi Ruoho ja taittajiksi Anna Lindgren, Alexandra Kellner, Terhi Pienimaa ja Susan Heikkinen. Verkkotoimittamisesta vastasi Elina Keckman.