Tuutorit 22-23

Aamos Waher
”Kokeilkaa rohkeasti kaikkea, mikä vähänkin kiinnostaa ja tehkää yliopistoajastanne juuri omannäköinen!”

Fanny Marttila
”Ihanaa, että olette täällä ja tervetuloa Helsingin yliopistoon! Alussa saattaa vähän jänskittää, mutta kyllä se siitä lähtee! Jos jokin mietityttää, niin rohkeasti vain kysymään, ja muutenkin voi tulla hihasta nykäisemään ja fiiliksiä kertomaan. Tästä alkaa yksi jännittävimmistä matkoista teidän elämässä, ja oon kiitollinen siitä että saan olla siinä mukana!”

Ukka Repokari
”Osallistu rohkeasti orientaatioviikon rientoihin ja muihin fuksitapahtumiin. Tapahtumissa tutustuminen käy kuin itsestään, ja uuteen ja jännittävään elämänvaiheeseen sukeltaminen on helpompaa, kun ympärillä on tuttuja.”

Ella Niskanen
”Pitäkää avoin mieli ja yrittäkää heittäytyä täysillä kaikkeen! Fuksivuodesta saa kaiken parhaiten irti kunhan haastaa ittensä, ja muistaa ettei mikään oo oikeesti niin vakavaa. Ja jos joku asia huolettaa, niin aina saa ja kannattaa ottaa rohkeesti yhteyttä.”

Jenny Orpana
”Tervetuloa perheeseen mussukat, pidetään hauskaa <3.”

Aino Kökkö
”Jännittää saa ja kuuluukin. Mutta omasta kokemuksesta väittäisin, että sitä räpäyttää silmiään kerran, ja lumi onkin jo sulamassa ja haalarit niskassa. Orientaatioviikko ei vastaa kaikkeen, ja uuteen elämään tutustuminen jatkuu vielä pitkään, mutta kaikki kysymykset tulille. Mitä ikinä tulee mieleen, pientä ja turhaa, tyhmää ja mitätöntä, kaikki ilmoille. Luvassa tiettävästi valtavasti naurua, uusia naamoja, sata ja yksi uutta nimeä, pieniä ja suuria iloja ja kivoja juttuja. Ps. multa voi saada Muumi-tikkarin :).”

Johanna Väänänen
”Pitäkää hauskaa ja oppikaa!”

Enni Saukkonen
”Toivon äärimmäisen paljon sitä, että saatte kaikin puolin paremman kokemuksen fuksivuodesta kuin minä itse, eikä mikään tule estämään sitä. Odotan innolla tapaamistamme ja olen iloinen, että saan olla osa yliopistouranne alkua!”

Aino Karila
”Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa tähän kandiohjelmaan! Siistiä päästä tutustumaan teihin tuutoroinnin merkeissä.”

Joona Jokillampi
”Fuskiudessa varmaan vaikeinta on saada itsensä tekemään omaa elämää koskevia, itsenäisiä päätöksiä, joita kukaan ei käske tekemään, ja ottaa selvää asioista, joista kukaan ei käske ottamaan selvää. Tee juttuja, jotka tuntuu tärkeiltä, ja kadu mieluummin tyhmiä päätöksiä kuin päättämättä jättämistä. Liity kaikkiin harrastusjärjestöihin. Käy yksittäinen kurssi jotain fysiikkaa. Vieraile aivan liian kalliiden kämppien asuntonäytöissä. Hekumoi kaikella, millä voit.”

Inka Hyyppä
”Tervetuloa parhaaseen kandiohjelmaan!”

Verna Lepikkö
”Pitäkää hauskaa & kysykää apua anytime <3.”

Teemu Mustonen

Teemu Mustonen
”Tervetuloa ja onnittelut opiskelupaikan johdosta!”

Eetu Julin
”Ole oma itsesi ja muista pestä hampaat.”

Advertisement