Siulan kuukausitiedote, helmikuu 2024

Hei siulalaiset ja siulanmieliset!

Emilia se täällä taas rallattelee. Mitä Siulalle kuuluu?

Tammikuu on ollut tuttuun tapaan tapahtumantäyteinen. Siulan hallituksen jäsenet valittiin jo viime vuoden syksyllä syyskokouksessa, mutta järjestäytymiskokouksessa valittiin Siulan virkailijat vuodelle 2024. Siulan puheenjohtajana aloitti jo syyskokouksessa valittu Roosa Kantola, ja järjestäytymiskokouksessa vuoden 2024 varapuheenjohtajaksi valittiin Roosa Heimo.  Lue koko lista vuoden 2024 virkailijoista täältä.

Siulasten päätoimittajana aloitti puheenjohtajan tavoin syyskokouksessa valittu Eetu Vänskä. Siulasten ensimmäinen toimituskokous pidettiin keskiviikkona 24.1.2024 Thirsty Scholarissa. Vuoden ensimmäisen numeron teema on nyt. Juttujen ensimmäisten versioiden viimeinen toimituspäivä on 18.3.2024. Juttuja voi lähettää osoitteeseen siulaset@gmail.com tai suoraan päätoimittaja Vänskälle osoitteeseen eetu.vanska@helsinki.fi.

Helmikuun tapahtumia

1.2. kello 1618 Läksykerho, Metsätalon unicafe
Läksykerho kokoontuu jälleen Metsätalon Unicafessa kello 16–18. Tule hakemaan apua läksyihin, ja samalla voit nauttia rennosta ilmapiiristä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. 

6.2. kello 1618 Läksykerho, Metsätalon unicafe
Läksykerho kokoontuu jälleen Metsätalon Unicafessa kello 16–18. Tule hakemaan apua läksyihin, ja samalla voit nauttia rennosta ilmapiiristä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. 

8.2. kello 17– 20 Kahvilahko, Kahvila Baari Ihana
Vuoden ensimmäinen kahvilahko vie meidät ihanaan Ihanaan! Tule mukaan hörppimään ja höpisemään. Kahvilahkoa vetää tänäkin vuonna iki-ihana Fanny Marttila. Kiitos Fanny! Kahvilahko siis Kahvila Baari Ihanassa torstaina 8.2.2024 kello 17(-20) osoitteessa Aleksanterinkatu 7. Kahvilabaari ei ole täysin esteetön, sillä sisätiloihin johtaa pari porrasta. Tervetuloa lahkoilemaan, vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumistakaan kaivata.

12.2. kello 1618 Läksykerho, Metsätalon unicafe
Läksykerho kokoontuu jälleen Metsätalon Unicafessa kello 16–18. Tule hakemaan apua läksyihin, ja samalla voit nauttia rennosta ilmapiiristä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. 

14.2. Ystävänpäivä Instagramissa
Seuraa Siulan Instagramtiliä – ystävänpäivänä sometilimme saattaa yllättää. 

14.2. Ompeluilta
Haalarit minttiin! Lisätietoa myöhemmin.

15.2. kello 18
– 01 3 x kivaa – kevätkokous, halko ja sauna, Kattosauna Sivistys
Pistä sauna lämpee, nyt se tulee tarpeen – luvassa on Siulan kevätkokous ja heti perään hallituksen kokous. Sauna lämmitettäneen heti kun Kevätkokous alkaa, ja Sivistyksen löylyissä löylyt aamuun asti jatkuu vois. Tule kuulemaan Siulan menneestä ja tulevasta vuodesta ja löylyttele sydämesi kyllyydestä. 

Sivistys sijaitsee Domus Gaudiumin ylimmässä kerroksessa, jonne pääsee hissillä pyörätuolin kanssa. Ovella on yksi kynnys. Tilassa on esteetön wc. Tilassa ei käytetä tekosavua tai vilkkuvia valoja. Tilaan on mahdollista tuoda avustaja- tai opaskoira. 

20.2. Haalaribileet, Alina-sali
Lisätietoa myöhemmin.

28.2. Humanistispekskursio Putkinotkon kanssa, Kulttuuritalo Martinus
Kuukausi päättyy huikeaan seikkailuun, kun suuntaamme humanistispekskursiolle Putkinotkon kanssa. Ensi-ilta, vuoden naurut luvassa. Vuoden 2024 Humanistispeksin esitys on nimeltään Mitä jälkeemme jää. Odotettavissa huumoria, draamaa ja unohtumattomia hetkiä – tämä on tapahtuma, jota et halua missata! Yhteislähtöön on vielä lippuja saatavilla, ja voitkin lunastaa paikkasi vuoden kulttuuritapahtumaan täältä

Kaikissa Siulan tapahtumissa noudatetaan Humanisticumin turvallisemman tilan periaatteita, ja osallistumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan näitä periaatteita: http://www.humanisticum.fi/wp-content/uploads/2023/08/Humanisticumin-turvallisemman-tilan-periaatteet.pdf
Jos koet häirintää tai olosi turvattomaksi, ole yhteydessätapahtuman yhteyshenkilöön tai Siulan häirintäyhdyshenkilöihin Aino Kökköön, Lasse Tammelaan tai Wendi Kivistöön (aino.kokko@helsinki.fi, lasse.tammela@helsinki.fi ja wendi.kivisto@helsinki.fi)


Lopuksi

Näiden jo tiedossa olevien tapahtumien lisäksi Siulan vuoden 2024 hallituksen esittelyt alkavat Instagramissa näillä näppylöillä.
Siulaset kerää vastauksia minua harmittaa -palstalle. Voit jakaa pienet ja suuret murheenkryynisi täällä
Siulassa ollaan kovin innokkaita suunnittelemaan tapahtumia, joten ajankohtaisimmat tiedot järjestön tapahtumista löydät Siulan virallisista tiedotuskanavista. Seuraa siis Siulaa Instagramissa ja liity Pääkkärin kahvilaan. 

Toimin Siulan viestintävastaavana tämän vuoden. Hoidan hommiani pääosin etänä, mutta käyn aktiivisesti Siulan tapahtumissa. 
Viestintätiimiimme kuuluu liuta viestintämestareita. Tiedotusasioissa minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse (emilia.f.hamalainen@helsinki.fi) tai Instagramissa (pikkuemu). Voit lisäksi antaa kuukausitiedotteesta palautetta viestin lopussa olevasta linkistä.

Iloista helmikuuta kaikille!

Emilia Hämäläinen
Siulan viestintävastaava 2024

📷 Seuraa Siulaa Instagramissa @siula_ry
📷 Seuraa Siulasia Instagramissa @Siulaset
💻 Siulan verkkosivut https://siulary.wordpress.com/
💚 Siulalaisten oma WhatsApp-ryhmä @ Pääkkärin kahvila
📧 Siula-halli@helsinki.fi
 📍   Mannerheimintie 5, 00100 Helsinki
 📍   Siulan ilmoitustaulu: Metsätalo, 4. kerros, C4-käytävä (Unioninkatu 40)
📝 Siulan häirintäyhdyshenkilöiden yhteydenottolomake (tarvittaessa anonyymi)
📝 Anna palautetta kuukausitiedotteesta, myös sen kielivirheistä!

Jätä kommentti